Fysio Flow - Træning af dit bindevæv - Superfys

MON DU KENDER TIL DIT BINDEVÆV??

Vidste du at der findes små sanseceller i din krop som kommunikerer med hjernen og koordinerer dine bevægelser. Det kaldes den proprioceptive sans. Og at disse små sanseceller hovedsageligt sidder i bindevævet, som indgår i alle led, sener og muskeltilhæftninger? 

Hvis du kommer til skade og igennem en længere periode ikke får bevæget kroppen, så mindskes hjernens oplevelse af kropslig stabilitet og sammenhæng. Dit bindevæv (fascia) vil klistre sammen, hvilket i stedet stimulerer og øger smerteresponsen, mens den proprioceptive sans (oplevelse af bevægelse – og sammenhængskraft) hæmmes yderligere. 

Din krop er designet til bevægelse. Det betyder ikke at du skal overhøre dens smertesignaler – MEN det betyder, at du kan hjælpe kroppen på vej med nænsom bevægelse. Når vi træner FYSIO FLOW  er det med små blide drejende bevægelser, der øger bindevævets glid – og dermed både dæmper smerte indtryk samt hjælper hjerne og krop til at blive tryg ved aktivitet igen.

I Fysio Flow træning lærer du at lytte til kroppen og samtidig finde nye måder at arbejde med kroppens bindevæv og nervesystem. 

Vi starter nyt hold op om onsdagen fra 14.00- 15.00 Det bliver en kombination af FYSIO FLOW træning kombineret af styrke af mave og ryg.

Du kan læse mere og tilmelde dig på linket: Tilmelding til FYSIO FLOW

Har du spørgsmål så skriv til hej@superfys.com 

Håber vi ses Ditte

Link til Artikel om bindevæv -nem at læse

Superfys

MODTAG NYHEDER OM HOLD!

 

Vi sender nyheder ud om holdtræning og behandling, vi lover at vi ikke sender dig en masse spam, men skriver du dig op til nyhedsbrevet kan du nemmere sikre dig en plads på et af vores hold!

Tak for din tilmelding!