Sund fertilitet - Superfys

sund fertilitet

tt 

Komplementær hormonterapi

– din vej til en sund og naturlig graviditet

 

 Har du uregelmæssige menstruationer?

 Kører dit PMS i højeste gear?

 Har du problemer med fordøjelsen?

 Lider du af PCOS?

 

Infertilitet kan have mange årsager og jeg hjælper dig med at optimere dine changer for at blive gravid med Komplementær Hormonterapi og Fertilitets fysioterapi.

Komplementær hormonterapi handler om at gøre sundhed så “naturligt” som muligt og er baseret på tankegangen bag “Functional medicine”.

Som Komplementær hormonterapeut ser jeg kroppen som helhed og arbejder med at finde rodårsagen til dine helbredsmæssige udfordringer i mine behandlinger, samtidig med at jeg inddrager mine erfaringer med fertilitets fysioterapi.

Jeg vejleder dig individuelt og afhjælper ernæringsmæssige mangler bl.a. ved at tilføje tilpassede vitaminer eller urte-kosttilskud, og forbedre kosten.

Herudover ser jeg også på sovevaner, motionsvaner og meget mere. Jeg har rigtig god erfaring med at kombinere flere forskellige faglige tilgange med både fertilitetsfysioterapi, Komplementær Hormonterapi og Akupunktur, så vi kommer hele vejen rundt om dig og din krop. Jeg har også mulighed for at hjælpe din partner.

Mit mål er at finde årsagen til dine symptomer og derefter afhjælpe situationen ved at hjælpe dig med at give dig redskaber til at optimere kroppens udgangspunkt for at opnå graviditet.

Det kan handle om:

  • Livsstil
  • Kost
  • Fjerne toksiner fra kroppen
  • Motion
  • Søvn
  • Stress

For at finde frem til den rette behandling til dig bruger jeg et omfattende spørgeskema, der giver mig indsigt til at se, hvad du har med i bagagen. Nogle gange anbefaler jeg også laboratorietest, der kan hjælpe med at afdække din krops helbredstilstand. 

Jeg vil elske at hjælpe dig med at hjælpe din krop på vej til at opnå graviditet, send mig en mail på Dittefys@gmail.com så finder vi en tid til dig, eller ring til Ditte på 26806096.

 

Husk det tager ca 100 dage at modne et godt æg, hvis kroppen er i balance.

 

FERTILITETS FYSIOTERAPI

 

I min behandling er det dig der er i fokus jeg vil tage udgangspunkt i din krop, dine symptomer og din historie herefter vil jeg spørge ind til og undersøge dig for at finde frem til årsagen med mine briller som fertilitets fysioterapeut og Komplementær hormon terapeut og hjælpe dig med at få din krop i naturlig balance for at kunne opnå en graviditet.

De behandlingsmetoder jeg tager udgangspunkt i som fysioterapeut har fokus på at blidt behandle dig manuelt på evt. arvæv, feks fra operationer som Kejsersnit eller blindtarmsbetændelse og også hjælpe din Psoas muskel til en afslappet tilstand lige så vel som resten af din krop, derfor arbejder jeg manuelt med at berolige dit nervesystem for jeg ved at en krop der er stresset har svært ved at opnå graviditet. 

Manuel terapi anbefales særligt til både kvinder og mænd med arvæv efter operationer, infektioner eller traumer. Det kan også være relevant med manuelle behandlinger, hvis du har smerter, spændinger og/eller nedsat bevægelighed henover lænden og bækkenregionen. Grundtanken i Fertilitets Fysioterapi tager udgangspunkt i Merciér Therapy, Wurn technique og Mojzisova metoden – begge er evidensbaserede metoder til primært at fremme fertilitet – naturligt gennem målrettet fysioterapi og livsstilsrådgivning.

Mit mål med behandlingen er at reducere arvæv i og omkring organer, bindevæv, sener, muskler og led og at at rette på  strukturerne i bækkenet, underlivet, hofter og den nederste del af ryggen og skabe smertefri bevægelighed så blodforsyning og nerveforsyning er optimal.

Derfor ser jeg din krop som en helhed og kombinerer meget gerne den manuelle terapi med laserterapi og øvelser og kombinerer det med en hormonvenlig kostplan.

For at opnå optimal behandling skal der ofte et forløb til af 4-6 behandler til.

Du kan læse mere om evidensen for manuel terapi som fertilitetsfremmende behandling her:

Om Manuel behandling 

Om Manuel behandling 

Om Mojzisova metoden 

Om Laserterapi og mere evidens om Laserterapi her 

Superfys

MODTAG NYHEDER OM HOLD!

 

Vi sender nyheder ud om holdtræning og behandling, vi lover at vi ikke sender dig en masse spam, men skriver du dig op til nyhedsbrevet kan du nemmere sikre dig en plads på et af vores hold!

Tak for din tilmelding!