Behandlinger - Superfys

BEHANDLINGER

fysioterapi

Vælg fysioterapi hvis du er i tvivl om hvad der skal til for at du bliver kvit de smerter du har pådraget dig, så hjælper vi dig videre med træning, idrætsskadesbehandling, massage, Gigalaser, akupunktur, eller hvad vi nu vurderer der skal til.

 

sund fertilitet

Med komplementær Hormonterapi, fertilitets fysioterapi, akupunktur og Gigalaser finder vi en fælles vej til at give din fertilitet et boost, så du også kan blive gravid på 100 dage, som er den tid det tager at modne et  godt æg.

 

mor tjek op

Føles kroppen ikke helt som før graviditeten og vil du gerne vide hvad du selv kan gøre er det her du kan læse mere,. Vi kører også ud og laver mor tjek op hjemme hos dig og det kan kombineres med et baby tjek op.

baby tjek op

Læs mere om hvordan vi undersøger din baby for skævheder og motorisk udvikling. Vi giver dig altid øvelser med der vil være relevante for din baby, så du kan støtte din baby bedst muligt.

gravid behandlinger

Til dig der er gravid og har ømhed omkring bækken eller lænd. Vi tilbyder gravidmassage som understøtter din gravide krops behov lige nu og her og kan supplere med øvelser, så du bliver stærk til fødslen . Vi tilbyder også velvære behandlinger.

 

Styr på Menopausen

Vi hjælper dig med at genfinde balancen i kroppen med hormonterapi, akupunktur og træning. Vi kan kombinere det med test og laver også længere forløb hvor vi støtter dig til at finde balancen til at opnå varigt vægt tab.