Fysioterapi - Superfys

fysioterapi

 

Hos SuperFys handler det om dig. Om at få dig hurtigst muligt klar igen. Det kræver mere end blot behandling, og derfor laver vi en plan sammen, så skaden ikke kommer igen.

Vi bruger al vores faglige viden og erfaring til at undersøge, teste og diagnosticere dig, så vi sammen kan vælge den optimale behandling.

I behandlingen ser vi på dig med en holistisk tilgang vi har tilegnet os gennem mange år, byggende på idrætsfysioterapi, BeActivated, Kinesisk Akupunktur og meget andet. Som redskab bruger vi meget hænder, laser, akupunktur og øvelser, og sparer med hinanden.

 

 

Fysioterapi behandling

Et godt sted at starte hvis du har ondt eller en skade. Hos SuperFys handler det om dig. Om at få dig hurtigst muligt klar igen.Ved langvarige skader kræver det ofte mere end blot en behandling, men jeg har lært en teknik der hedder BeAvtivated som giver umiddelbare resultater.</span

Jeg bruger min al faglige viden og erfaring til at undersøge, teste og diagnosticere dig, så vi sammen kan vælge den optimale behandling. Handler det om en løbeskade, har jeg god erfaring med løbestilsanalyse på løbebånd, så det fremgår mere tydeligt hvorfor skaden er opstået.

Som entusiastisk løber og idrætsfysioterapeut ved jeg, hvor meget det betyder for dig at komme hurtigt tilbage til din sport. Derfor sørger jeg for at tilpasse behandlingen til de forskellige væv i kroppen og ophelingstider så du kommer hurtigt tilbage på banen igen.

Jeg bruger både mine hænder, Laser, Akupunktur og øvelser i behandlingen.

Med et grundigt udgangspunkt, kommer du sikkert på banen igen.

En Fysioterapeutisk førstegangskonsultation varer 50 min. 

 

idrætsmassage

Det kan være godt at starte med idrætsmassage når du har ømme muskler efter hårde træningspas, eller hvis du er i tvivl om det er en reel skade du har fået, så kan massage være et godt sted at starte.

Ved massagen anvender vi vores fysioterapeutiske baggrund og bruger både triggerpunktsbehandling, bindevævsbehandling og kommer gerne med anbefalinger til specifikke øvelser du kan udføre for at løsne musklerne, såsom stræk eller styrke. Men fokus er på dig og at få dine ømme muskler løsnet.

Varighed 25 min. 

 

akupunktur

Hos SuperFys er det Ditte Marie der er akupunktør.  Hun har god erfaring med, at bruge akupunktur som kombinationsbehandling.

Ditte er uddannet i medicinsk og kinesisk akupunktur. Lidt firkantet sagt, så har den medicinske akupunktur fokus på triggerpunkter i muskulaturen, mens den kinesiske har en mere holistisk tilgang som handler om at oprette balance i kroppen, derfor er ingen behandlinger ens.

Selve akupunkturen foregår med tynde sterile engangsnåle. Du vil sandsynligvis mærke en let smerter ved indstik, og derefter breder der sig en varme i det behandlede område.

Bivirkninger ved akupunktur er minimale, men du kan opleve at blive træt og tørstige af behandlingen. Har du nåleskræk, så kan vi i stedet bruge akupressur eller laserbehandling, hvor vi trykker på punktet i stedet for at bruge nåle. 

 

velværemassage

Til dig der trænger til at blive løsnet op og forkælet lidt og du så har træningsømme muskler eller er gravid så er velvære massage kan være et godt sted at starte.

SuperFys løsner dine ømme muskler, særligt hvis du er i tvivl om hvilken behandling der skal til er dette et godt sted at starte, for vi hos SuperFys skal nok guide dig til hvad næste step i behandlingsforløbet skal være.

Det kan være du har en reel skade, eller bare er øm efter en lang tid på hjemme kontoret her i Coronatiden, det kan også være du er gravid og har brug for at blive løsnet.

Vi skal nok tage fat, hvis du ønsker det, men stol på at vores hænder arbejder intuitivt på at få løsnet din ømhed.

I massagen anvender vi økologisk olie og af og til også triggerpunktsbehandling. 

 

Massage