Vi søger 12 kvinder der vil i form til sommerferien! - Superfys

-Fra løbeture til mere funktionel træning i det daglige

“Vidste du, at for at komme dertil, hvor jeg er i dag, hvor træning er en naturlig del af min hverdag, har jeg måtte ændre mit syn på min krop som en fysioterapeut der altid er super god form til alt også lange løbeture.”

Først måtte jeg erkende, at alt det jeg plejede at gøre for at komme i form bare ikke virkede nu, hvor jeg var blevet mor. Nu kunne jeg ikke bare snøre løbeskoene og løbe mig en lang tur, i hvert fald ikke uden at have en frygtelig trang til at stoppe og tisse konstant undervejs.
Jeg fandt ud af at ved at bevæge mig stærkt og have fokus på min bækkenbunds muskulatur og ikke mindst kernen, kunne jeg stille og roligt tage løbeskoene på og komme i form igen.
Hvor er jeg dog glad for, at jeg udfordrede mig selv på min ”normale” træning, for jeg fandt vejen til mit nye fokus og det er det hele værd, nu hvor jeg har den bækkenbundsmuskulatur og krop, jeg kun drømte om, som er stærk og klar på dagens udfordringer som mor, der gerne vil kunne følge mine børns opvækst!
Hvad er din største kropslige udfordring som mor?
Som fysioterapeut har jeg brugt rigtig energi på at undersøge, hvad der skal til for at genoptræne mor kroppen efter en fødsel- ja også selvom det er lang tid siden du har født, kan du stadig nå det.
Jeg elsker at hjælpe kvinder, med at komme i den form de drømmer om.
Jeg vil derfor elske at give dig, der har behov for det, en gratis afklarende samtale.

Vi har nemlig skabt muligheden for at hjælpe 12 kvinder i super form de næste 8 uger.

Så hvis du er kvinde, som måske kunne have brug for hjælp til at komme af med de sidste kg og gå sommeren 2022 stærkt i møde med en krop,  som hun er glad for og stolt af,

Så kom 8 ugers BOOTCAMP i Odsherred vi starter d. 9/5, del gerne budskabet!!

Tusind tak for din hjælp
Ditte
Superfys

MODTAG NYHEDER OM HOLD!

 

Vi sender nyheder ud om holdtræning og behandling, vi lover at vi ikke sender dig en masse spam, men skriver du dig op til nyhedsbrevet kan du nemmere sikre dig en plads på et af vores hold!

Tak for din tilmelding!