Fysioterapi og fertilitet - Superfys

NU KAN JEG OGSÅ HJÆLPE KVINDER DER GERNE VIL VÆRE GRAVIDE:-)

Jeg har brugt de sidste 2 dage af min ferie på at specialisere mig i at kunne hjælpe kvinder på vej, der gerne vil være gravide. Emnet er Fertilitet og Fysioterapi et spændende emne, der ligger ligefor når man arbejder med efterfødselstræning i forvejen. Teknikkerne er nemme at bruge og rummer en masse hjælp til selvhjælp, så jeg synes at det er et genialt redskab. Måden er ved at undersøge kroppen for gamle skader og særligt arvæv, da det kan være den store synder. På kurset lærte jeg at bruge både hænder og laser til arvæv, og hvilke øvelser, det er relevante, at udføre for at gøre noget ved det selv. Desuden lærte jeg om hvordan livsstil og særligt kost også have indflydelse på fertiliteten for lidt/meget motion, kropsholdning og arbejdsstillinger/sidestillinger.

Så nu er jeg klar til at lære dig, at få en styrket kroppen med specifikke øvelser. På den måde fremmer du din evne, til at kunne blive gravid i en sund krop.

Så har du forsøgt igennem længere tid at blive gravid uden held, så tøv ikke med at kontakte mig

Kursus i Fysioterapi og fertilitet

Indsigt i Fertilitet og fysioterapi en Superfys på kursus i Klitmøller med Anne Marie Jensen

Kursus udsigt. En Superfys på kursus hos Anne Marie Jensen i Klitmøller emnet var fysioterapi og Fertiltet
Kursus i Fysioterapi og Fertilitet

Anne Marie Jensen undersøger arvæv.
Superfys

MODTAG NYHEDER OM HOLD!

 

Vi sender nyheder ud om holdtræning og behandling, vi lover at vi ikke sender dig en masse spam, men skriver du dig op til nyhedsbrevet kan du nemmere sikre dig en plads på et af vores hold!

Tak for din tilmelding!