Motorisk tjek op af din baby - Superfys

DNS hos Superfys

 

Hvis dit barn ligger skævt med hovedet, kun triller mod den ene side, har skævt kranie, eller ikke vil ligge på maven, kan det være en ide at booke en tid til motorisk tjek op.  Vores undersøgelse tager udgangs punkt i DNS som kan bruges til både voksne, børn og spædbørn. DNS er en forkortelse af Dynamic Neuromuscular Stabilization, og kort fortalt er det en ”geninstallering” af vores centralnervesystem (CNS).

DNS udføres fysioterapeuter eller kiropraktorer, osteopater med særlig uddannelse. Konceptet tager udgangspunkt i vores udvikling af hjernens motoriske programmer såsom at krybe, kravle, rulle, gribe, sidde, stå og gå, herunder også vores reflektoriske bevægelseskomponenters indvirkning på den dybe stabilisering af rygsøjlen og den rette måde at trække vejret på. 

 

DNS motorisk screening af børn/spædbørn:

I Superfys  tilbyder vi motorisk screening af dit barn. Vi undersøger om dit barn bevæger og udvikler sig indenfor normalen. Flere undersøgelser viser, at den motoriske udvikling og kvaliteten af bevægemønstre kan have indflydelse på barnets indlæring senere i livet. Fysioterapeuten kan via sin undersøgelse være med til at vurdere, hvordan barnet kan hjælpes på vej mod de optimale bevægemønstre. Dernæst planlægges, hvordan barnet kan hjælpes mod den rette udvikling.

Efter en grundig DNS undersøgelse hos fysioterapeuten tilrettelægges behandlingen så forældrene medinddrages og guides i hvordan de dagligt kan hjælpe barnet til at opnå bedre motorisk kontrol med behandling/træning gerne flere gange dagligt af 5-10 min. varighed.  Behandlingen kan bestå af fysioterapeutiske manuelle teknikker, aktivering af reflekskomponenterne i bestemte udgangsstillinger (herunder teknikken reflex-locomotion) og øvelser, som er funktionelle og stabiliserende for bevægeapparatet. 

 

Book en tid i dag til Motorisk tjek op af din baby ved at følge linket.

Superfys

MODTAG NYHEDER OM HOLD!

 

Vi sender nyheder ud om holdtræning og behandling, vi lover at vi ikke sender dig en masse spam, men skriver du dig op til nyhedsbrevet kan du nemmere sikre dig en plads på et af vores hold!

Tak for din tilmelding!