Mor tjek-op - Superfys

mor tjek-op

 

Mor tjek-op

Hos SuperFys er vi begge mødre og ville i den grad have elsket at få et Mor-tjek-op, så derfor har vi opbygget et efterfødselstjek op så vi kan hjælpe dig der har født og evt. fået kejsersnit, med at genfinde mavemusklerne så du bliver stærk igen efter fødslen. Vi hjælper vi dig også med de bedste bære og amme-stillinger så du hurtigt kommer tilbage i god form uden smerter i ryg og skuldre. Skulle du have behov for behandling af arvæv, så kig nedenfor. 

Før efterfødselsholdet Super Stærk mor og baby 1 tjekker dig for Rectus Diastase (delte mavemuskler), da mor tjek op er inkluderet i prisen i Holbæk.

Vi tilbyder det store Mor tjek-op i klinikken, hvor vi undersøger dig for rectus diastase, tjekker din krop igennem, med særlig fokus på bækkenbunds muskler og giver dig et personligt udformet træningsprogram med hjem som passer til hvor du er. Som noget nyt kører vi også ud i hele odsherred og onkring Holbæk og tjekker dig efter fødslen, hvis det er svært at komme afsted med din baby i den forbindelse tager vi en briks med med bruger en hel time på dig så du ved hvad du kan gå igang med af træning. Vi tilbyder også massage hjemme hos dig. Skriv til hej.superfys@gmail.com for at høre nærmere om pris.

 

ARVÆVS BEHANDLING

Har du fået lavet kejsersnit eller har du andre former for ar, kan det være en god ide at få blødgjort det for så kan du bedre undgå smerter senere i livet. Der er nemlig hyppigere forekomst af rygproblemer, hos kvinder med kejsersnit.

For at fremme kroppens egen op helings proces bruger jeg mine hænder men også min Power laser 500 pro. Laseren er særligt virksomt til Arvævsbehandling til f.eks. kejsersnit for at bedre adhærencer (fastbundethed i vævet), ved kejsersnit er det ca. 8 forskellige væv der skæres i, som så skal gro sammen igen. 

Behandling med biostimulerende laser sker ofte i kombination af flere behandlingsteknikker. En af fordelende er at anvende laser tidligt i behandlingen er at den kan virke smertelindrende og afslappende for vævet, så det er nemmere at iværksætte en anden behandlingsform så som træning.

Vi hjælper dig til at være tryg til selv at røre dit arvæv så du selv kan behandle det med dine hænder hvilket vi inspirerer dig til så du kan gøre hvad der skal til for at behandle dit ar bedst muligt.