Udetræning - Superfys

udetræning

ude Naturtræning, Onsdags tons og legepladstræning

-Har det tilfælles at træningen er for alle aldre og har forskellige niveauer af intensitet.

Kom ud og nyd naturen, få styrke- og balancetræning og pulsen op, samt masser af frisk luft.

Træningen foregår udendørs, som udgangspunkt i skoven, på legepladsen eller i laden, mødested kan ændres ift. vind og vejr og aftales nærmere på de enkelte hold.

Til Naturtræning bruger vi naturen som vores redskab, så vi bruger bakker, pinde og træstubbe, og indimellem en bænk eller to, som vi finder på vores vej. Hele kroppen bliver brugt, og tilrettelægges så næsten alle kan være med. Men du skal helst kunne gå 2 km. Vi garanterer sved på panden og et godt grin.

Legepladstræningen, foregår typisk på en legeplads i enten Nykøbing Sj. eller i Vig, her træner vi intensivt og træningen vil bestå af kondition og funktionel styrke med egen kropsvægt. Vi har stadig fokus på mave og rygtræning og ikke mindst bækkenbundsmuskulatur. Her bruger vi af og til elastikker, TRX eller Kettlebell. Starter igen til foråret

Ski´Go træning er nyt her til efteråret 2022, her vil det være en blanding af forskellige træningsredskaber og indhold i kommer til at give den fuld gas udendørs i grønnehave skov, eller ved sundhedscentret, her trænes både kondition, balance, bevægelighed og styrke med egen kropsvægt og Kettlebell, battlerope og TRX eller hvad Ditte nu finder på at inddrage, her er garanti for sved på panden og ømme muskler. Dette er din fortræning til skituren, der gør hele kroppen klar til pisterne.

TRX + barnevogn, træning i skoven, er for alle også dem uden babyer. Vi træner hele kroppen og bruger TRX som træningsredskab til at øge styrken. Vi træner ude hele året og her kan du sagtens have en barnvogn med.

Du kan læse mere om holdene herunder.

HÅBER VI SES ❤ SISSE & DITTE, Team Superfys

Læs gerne mere og følg os på facebook; Superfys

Note: Hvis du ønsker at gå på flere forskellige hold, så er det muligt at købe et 5-turs klippekort eller 10-turs klippekort eller tilmelde sig pr. gang.

 

Superfys

MODTAG NYHEDER OM HOLD!

 

Vi sender nyheder ud om holdtræning og behandling, vi lover at vi ikke sender dig en masse spam, men skriver du dig op til nyhedsbrevet kan du nemmere sikre dig en plads på et af vores hold!

Tak for din tilmelding!