Træningshold i Anneberg Klinikken - Superfys

Fysio Flow

Fysio flow træning arbejder med kroppens bindevæv og er fantastisk træning til dig som føler dig stram og stiv i kroppen, har stillesiddende arbejde, fysiske skavanker eller oplever stress.

Fysio Flow er bindevævsmobiliserende træning og henvender sig til både mænd og kvinder – og så er det ideelt til dig, som ønsker en bedre bevægelighed, færre smerter og sundere væv

Formålet med træningen er at øge bevægeligheden ved at skabe et bedre glid ved overgangene mellem bindevævet eller fra bindevævet til andre strukturer i kroppen og at aktivere kroppens ro- og hvile system.

Øvelserne laves i rolige, bløde og glidende bevægelser og der arbejdes indenfor smertegrænsen.

Fysio Flow tager udgangspunkt i den nyeste viden omkring bindevævet og der arbejdes i så lange myofascielle kæder som muligt. Den enkelte undervisningsgang sigter efter at komme igennem så mange myofacielle kæder som muligt, så hele kroppen bliver rørt.

Træningsformen er, udover bevægelighedsfremmende, også skadesforebyggende, inflammationsdæmpende og styrkende. Vi “strækker” os til øget bevægelighed, færre skader, sundere væv og øget styrke.

Praktisk info:

Medbring: håndklæde og vand til dig.

Træningen foregår i Anneberg klinikken i træningssalen.

Tidspunkt onsdag 14-15 vi starter d. 30/11

Hvis du har spørgsmål kan du kontakte Ditte på 26806096
Håber vi ses ❤ Ditte, Team Superfys

Vi har også andre hold i Annebergparken,

læs mere på links  her under.

Superfys

MODTAG NYHEDER OM HOLD!

 

Vi sender nyheder ud om holdtræning og behandling, vi lover at vi ikke sender dig en masse spam, men skriver du dig op til nyhedsbrevet kan du nemmere sikre dig en plads på et af vores hold!

Tak for din tilmelding!