Få styr på overgangsalderen - Superfys

Få hjælp til overgangsalderen

Vil du forvandle din overgangsalder til en overskudsalder?

 -Så kom med på menopause holdet

 

Jeg har en mission om at hjælpe kvinder i overgangsalderen til at forstå, at det ikke behøver at være en degradering af kvindelivet at komme i Menopausen, for her er muligheden for at stoppe op og opgradere dit liv, så det bliver fantastisk, da jeg kan hjælpe dig med redskaber til at stå endnu stærkere i dig selv.

Vi kvinder rammer overgangsalderen eller menopausen, som den kaldes, med en gennemsnitsalder på 51 år, jeg selv var 48 med mine symptomer på stress, dårlig søvn og hedeture, der bare kom ud af det blå. Min krop var mildest talt ude af balance og slet ikke med på den livsstil jeg havde praktiseret indtil nu. 

Derfor måtte jeg selv igang med at finde nøglen til at forstå, hvad min krop egentlig havde brug for for at finde balancen igen. Og nu står jeg her, klar til at hjælpe dig med en ny indsigt i hvad der skal til for at hjælpe dig.

Med hormonterapi, træning og akupunktur hjælper jeg din krop med at genfinde din hormonelle balancen igen. Ingen kroppe er ens og derfor er det nødvendig med en grundig undersøgelse, før vi går i gang, før jeg kan tilbyde dig et unikt forløb baseret på hvad dit behov er for at komme styrket igennem.

Er du nysgerrig på om jeg kan hjælpe dig? Så book en gratis samtale her 

 

 

 

Den lille hormonpakke

Den lille pakke er et godt sted hvis du gerne vil igang stille op roligt med at reagere på hvad din kropprøver at fortælle dig. Her får du en plan og klarhed over hvad selv kan starte med.

Du får i den lille pakke:

1:1 Hormonterapeutisk konsultation

Relevante screenings skemaer

Kost og sundhedsguide -der er oversuelig at følge

Bonus træningsprogram   

Luksus hormon pakke

Her er der chancen for at få nulstillet kroppen, så du kan få justeret dine hormoner, jeg undersøger dig grundigt og hjælper dig igang med din proces, men du handler selv ud fra de redskaber jeg giver dig.

Eksklusiv pakken indeholder:

1:1 Hormonterapeutisk konsultation

Relevante screenings skemaer

Menopause spyttest og grundigt svar på udredningen

Kost og sundhedsguide -der er oversuelig at følge

Bonus træningsprogram   

 Eksklusive hormon pakke

Med den store pakke, kommer vi helt i hus, så du får smidt de overflødige kg, du får nulstillet kroppen, så du får justeret dine hormoner, med en grundig undersøgelse, hjælper dig igang med din proces og følger dig hele vejen tæt over de 4 mdr forløbet varer.

Eksklusiv pakken indeholder:

1:1 Hormonterapeutisk konsultation

Relevante screenings skemaer

Menopause spyttest og gennemgang af test

Kost og sundhedsguide -der er oversuelig at følge

8 Behandlinger (fysioterapi, akupunktur, eller velvære behandlinger) undervejs

2 x træninger ugl (1 med fremmøde og 1 online) i 16 uger   

Bonus træningsprogram + Lækker kropspleje pakke fra Heidi Schnabel

Og hvad er Komplementær Hormonterapi egentlig? 

Som Hormonterapeut danner vi koblingen mellem den “alternative” og den konventionelle medicin, hvor jeg med holistisk tankegang rummer den moderne videnskab. Som Komplementær Hormonterapeut arbejder jeg med at finde årsagen hos dig frem for at symptombehandle.

Jeg hjælper dig med at forstå svar på laboratorietests, screening protokoller og visuel diagnose og hermed identificerer jeg rod årsagen til din symptomer og laver en skræddersyet plan til dig, der kommer hele vejen rundt om din krop. Betragt mig som din kropslige detektiv og sundhedsmentor, med missionen at skabe balance i kroppen der skal holde hele livet.

Forvent ikke at det kan klares på en konsultation, men kontakt mig når du er klar til at investere tid i din egen krops optimering, så vi sammen kan lave et program der kommer hele vejen omkring din livsstil så du får redskaber til at skabe den krop du drømmer om.

Kunne du tænke dig et GRATIS KALD, for at vurdere om jeg kan hjælpe dig, så BOOK HER

KONTAKT KLINIKKEN

Ll. Egebjergvej 17
4560 Vig 

og i Holbæk Sportsby

 

Tlf.: +45 2680 6096
hej.superfys@gmail.com

Åbningstider:
Hverdage kl. 8.30 – 17.30

copyright © 2021 Superfys   –    webdesign by intuitivweb.dk