Mødregruppetræning - Superfys

mødregruppe træning

Vi tilbyder EFTERFØDSELSTRÆNING hjemme hos dig sammen

med din mødre gruppe

– UDKØRENDE I HELE ODSHERRED og omegnen af Holbæk

Vi mødes hjemme hos én af jer og træner indenfor eller ude alt afhængig af vejret.

Vi træner med jer en gang pr. uge med fokus på bækkenbundsmuskler, mave og ryg. Jeres babyer kan være med i øvelserne eller ligge ved siden af jer.

Vi hjælper dig i form igen, med fokus på bækkenbund mavemuskler og ryg. Hele kroppen bliver styrket og du kan komme tilbage i dine gamle jeans igen. Undervejs vil der være motorik træning til dit barn og selvfølgelig får du et hjemme program med så du kan træne på egen hånd med eller uden baby.

Alle kan være med fra 4-6 uger efter fødslen og frem til du føler dig stærk nok igen og jeg tager særlige hensyn til rectus diastase, kejsersnit, og hvad du ellers måtte have med i bagagen af kropslige skavanker.

Fast pris pr. Måned/Mødregruppe aftales nærmere for 1 times træning pr uge Inkl. BabyTummel og træningsprogrammer.

 

Kunne du i tænke jer at få massage i tilkøb?

Vi kan tage en briks med og give jer hver 30 min fys. behandling/massage, i forbindelse med træning. Vælger i dette giver vi jer 100 kr. rabat, på 30 min behandling.

I kan også få os ud og lave Event med BabyTummel i en mødregruppe, her aftales prisen nærmere.

Tilbuddet gælder kun for bosiddende i Odsherred og omegnen af Holbæk.

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål til til mulighederne for ovenstående træningshold. Datoerne aftales med din fysioterapeut og ligger fast ved start og skulle fysioterapeuten være nød til at aflyse kompenseres der for en ekstra gang.

Hvis du vil vide mere, så send os en mail: hej.superfys@gmail.com til Ditte, Mette & Sisse

 

Superfys

MODTAG NYHEDER OM HOLD!

 

Vi sender nyheder ud om holdtræning og behandling, vi lover at vi ikke sender dig en masse spam, men skriver du dig op til nyhedsbrevet kan du nemmere sikre dig en plads på et af vores hold!

Tak for din tilmelding!