Jeg springer ud i det -klinikken åbner igen:-)

Nu har sundhedsstyrrelsen endelig givet os fysioterapeuter og mange andre små liberale erhverv tilladelse til at starte stille op igen. Så nu hvor børnene er godt afsted gør jeg klar til også at åbne klinikken stille og roligt, med god hygiene og afstand mellem klienterne tænker jeg at det fuldt ud forsvarligt. Må dog indrømme at jeg har nydt tiden med nedlukning, bare det athave TID sammen i familien til at kunne gøre noget andet end det vi plejer, spise madpakker et nyt sted, ordne haven og tage på udflugter, når man som os bor midt i Odsherreds smukke natur er det jo fantastisk at et lille nyt eventyr i børnehøjde ikke er længere væk end 30 min i bil eller på cykel. Masser af træning er det blevet til for tiden var der jo pludselig masser af. For nogen af jer derude kan det være at det betyder alt for meget træning måske med små skader der lurer eller som flere af dem jeg har haft til online fysioterapi med rygskavanker der pludselig dukekr op. Skønt at prøve Online behandling af for det kan godt bruges, selvom jeg til hver en tid foretrækker at det nærværende selskab.

Skulle du have brug for hjælp vil jeg rigtig gerne hvis du giver mig et kald og skulle du føle dig Corona ramt, så bliv endelig hjemme og følg sundhedsstyrrelsens anbefalinger, så vi kan passe godt på hinanden imens vi åbner stille op. Mine hænder vil glæde sig til at tage imod dig, håndspritten står klar!Superfys.com Behandling

 

Skriv et svar

Du skal være logget ind for at kommentere.

Superfys
+45 26806096
dittefys@gmail.com
Åbningstider