Rod i Hormonerne

Rod i Hormonerne

Superfys tilbyder nu også komplementær Hormonterapi, som giver dig der har rod i hormonsystemet en change for at få kroppen retter sin indre balance igen på en naturlig måde.

Jeg kan hjælpe dig med:

 • Søvnproblemer
 • Stress
 • PMS
 • Udbrændthed
 • PCOS
 • Lavt stofskifte
 • Kronisk træthed
 • Insulin resistens
 • Endometriose
 • Autoimmune sygdomme
 • og meget andet

Og hvad er en Komplementær Hormonterapi egenltlig?  danner koblingen mellem den “alternative” og konventionelle medicin, hvor jeg med holistisk tankegang rummer den moderne videnskab. Som Komplementære Hormonterapeut arbejder jeg med at finde rodårsagen hos dig, fremfor at symptombehandle.

Jeg går efter at finde rodårsagen til dine problemer og derfor sender jeg et omfattende spørgeskema ud før din første konsultation. Herefter kan jeg vælge at inddrage yderligere analyse skemaer, som feks. screeningsprotokoller, familiemæssige sygdomme, livsstil og visuel diagnose til udredningsarbejdet.

Andre gange vil jeg foreslå dig at få foretaget yderligere laboratorietests,  som du selv betaler for, men jeg bestiller for dig,  for at vi grundigt kan klarlægge rodårsagen til dine symptomer.

Målet er at du får en plan for hvad du skal gøre og jeg udarbejder et skræddersyet personligt sundheds program til dig, der både rummer tilførslen af de optimale næringsstoffer og måske livsstils ændringer.

Forvent ikke at det kan klares på en konsultation, men kontakt mig når du er klar til at investere tid i din egen krops optimering, så vi sammen kan lave et program der kommer hele vejen omkring din livsstil så du får redskaber til at skabe den krop du drømmer om.

Hvordan foregår en konsultation i Hormon terapi?

Når du har booket din første konsultation, vil du modtage en mail med et omfattende spørgeskema samt en 5 dages maddagbog, som du skal udfylde inden konsultationen. Dette udfyldes og returneres på mail inden konsultation.

Hvis du har været omkring lægen eller sygehuset vil jeg gerne  have fat i kopier af journaler og testsvar dem vil jeg gerne have inden konsultationen.

Skulle du have spørgsmål, så lav gerne en liste med det, du gerne vil have svar på, og medbring den til konsultationen.

Alle disse informationer om dit helbred, livstil, kostvaner, familie historie m.m. er vigtige for mig i forhold til at kunne finde årsagerne til dine symptomer og helbredsproblemer og vi undgår spildtid i konsultationen.

Giv dig god tid til at udfylde spørgeskemaet så godt du kan, det kan godt tage tid.

Alle dine oplysninger behandles fortroligt.

 

Konsultationen kan enten foregå online hjemme fra din stue, eller hvor du nu er, eller på klinikken i Vig, det bestemmer du. Oplys det gerne ved bookningen.

Superfys
+45 26806096
dittefys@gmail.com
Åbningstider