Gravid og efterfødsels Behandling

Efterfødsels tjek op

Efter jeg er blevet mor, har også specialiseret mig i fertilitetsfysioterapi og efterfødselstjek op og kan derfor hjælpe dig hvis du har født og evt. fået kejsersnit så dit arvæv bliver pænt og mere eftergiveligt, så du undgår rygproblemer og andre gener. På efterfødselsholdene tjekker dig også for rectus diastase, så vi kan træne dig solidt op igen. Vi tilbyder også Efterfødsels tjek op i klinikken, hvor vi undersøger dig for rectus diastase og giver dig et personligt udformet træningsprogram med hjem som passer til hvor du er. Den konsultation varer 45 min. og koster dig 450 kr. Det er muligt at få tilskud gennem Danmark. Se mere under priser.

Gravidmassage/behandling

Til dig der er gravid og trænger til at blive forkælet tilbyder vi også gravid massage. Med vores fysioterapeutiske baggrung arbejder vi intuitivt hen imod at lindre dine smerter som man godt kan få når kroppen er i vækst og forandring som man er under en graviditet. Har du brug for at styrke kroppen har vi også gode øvelser eller et træningsprogram, så vi kan hjælpe dig med at blive stærk til din fødsel, og give dig et godt udgangspunkt for at du hurtigt kommer tilbage en super god form efter din fødsel. Se gerne nærmere på vores gravid hold under træningsholdene eller vores personlige træning.

Arvævs Behandling

Har du fået lavet kejsersnit eller har du andre former for ar, kan det være en god ide at få blødgjort det for så kan du bedre undgå rygsmerter senere i livet. Der er nemlig et hyppigere forekomst af rygproblemer, hos kvinder med kejsersnit. For at fremme kroppens egen opheling bruger jeg mine hænder men også min Power laser 500 pro. Laseren er særligt virksomt til: Akutte idrætsskader for at opnå en hurtigere op heling og smertelindring. Overbelastningsskader for at behandle betændelse og inflammation. Arvævsbehandling til feks kejsersnit for at bedre adhærencer (fastbundethed i vævet), ved kejsersnit er det ca 8 forskellige væv der skæres i, som så skal gro sammen igen. Jeg bruger det også i behandling af akupunktur punkter eller triggerpunkter hvis du har nåleskræk eller ikke vil stikkes. Behandling med biostimulerende laser sker ofte i kombination af flere behandlingsteknikker. En af fordelende er at anvende laser tidligt i behandlingen er at den kan virke smertelindrende og afslappende for vævet, så det er nemmere at iværksætte en anden behandlingsform så som træning.  

Superfys
+45 26806096
dittefys@gmail.com
Åbningstider