Gravid og efterfødsels behandling

Mor-tjek-op

Hos Superfys kan du få undersøgt kroppen efter en graviditet. Nemlig et Mor-tjek-op, der indeholder en grundig undersøgelse af din mor krop efter fødslen. Måske er du bekymret for, om du har du delte mavemuskler. Eller måske har du fået kejsersnit og sendt hjem fra hospitalet, uden guidning til at behandle dit arvæv selv, så det bliver pænt og mere eftergiveligt, og du undgår rygproblemer.

Med et grundigt tjek op får du også guidning i korrekt opspænding af core musklerne og brug af vejrtrækningen. Du får desuden et træningsprogram med hjem, så du kan komme stærkt igen. Du er også velkommen selvom det er flere år siden du har født der er altid noget at gøre med den korrekte træning.

Som noget nyt er Mor tjek-op en del af Super stærk mor og baby 1 forløbet.

Vi tilbyder også personlig træning i klinikken, til dig der vil starte stille op, og behandlingsforløb af kejsersnit arvæv.

Læs mere om Rectus Diastase her

Gravidmassage/behandling

Til dig der er gravid og trænger til at blive forkælet tilbyder vi også Gravid Massage. Med vores fysioterapeutiske baggrund arbejder vi intuitivt hen imod at lindre dine smerter, som kan opstå når kroppen er i vækst og forandring, som man er under en graviditet. Har du brug for at blive guide i korrekt at styrke kroppen,  for at komme i super god form til din fødsel har vi gravid hold men vi hjælper vi dig gerne med et træningsprogram, eller personlig træning i stedet.

Se gerne nærmere på vores gravid hold under træningsholdene eller vores personlige træning.

Book en tid her

Arvævs Behandling

Har du fået lavet kejsersnit eller har du andre former for ar, kan det være en god ide at få blødgjort arret, så du kan undgå at få smerter der relaterer til området senere i livet. Der er nemlig et hyppigere forekomst af rygproblemer, hos kvinder med kejsersnit. For at fremme kroppens egen opheling bruger jeg mine hænder men også min Power laser 500 pro. Laseren er særligt virksomt til:

Akutte idrætsskader for at opnå en hurtigere op heling og smertelindring.

Overbelastningsskader for at behandle betændelse og inflammation.

Arvævsbehandling til feks kejsersnit for at bedre adhærencer (fastbundethed i vævet), ved kejsersnit er det ca 7 forskellige væv der skæres i, som så skal gro sammen igen.

Akupunktur punkter eller triggerpunkter hvis du har nåleskræk eller ikke vil stikkes. Behandling med biostimulerende laser sker ofte i kombination af flere behandlingsteknikker.

En af fordelende er at anvende laser tidligt i behandlingen er at den kan virke smertelindrende og afslappende for vævet, så det er nemmere at iværksætte en anden behandlingsform så som træning.

Superfys
+45 26806096
dittefys@gmail.com
Åbningstider