Hjælp til Sund Fertilitet

Fertlitets fysioterapi

I min behandling er det dig der er i fokus jeg vil tage udgangspunkt i din krop, dine symptomer og din historie herefter vil jeg spørge ind til og undersøge dig for at finde frem til årsagen med mine briller som fertilitets fysioterapeut og Komplementær hormon terapeut og hjælpe dig med at få din krop i naturlig balance for at kunne opnå en graviditet. De behandlingsmetoder jeg tager udgangspunkt i som fysioterapeut har fokus på at blidt behandle dig manuelt på evt. arvæv, feks fra operationer som Kejsersnit eller blindtarmsbetændelse og også hjælpe din Psoas muskel til en afslappet tilstand lige så vel som resten af din krop, derfor arbejder jeg manuelt med at berolige dit nervesystem for jeg ved at en krop der er stresset har svært ved at opnå graviditet.

Manuel terapi anbefales særligt til både kvinder og mænd med arvæv efter operationer, infektioner eller traumer. Det kan også være relevant med manuelle behandlinger, hvis du har smerter, spændinger og/eller nedsat bevægelighed henover lænden og bækkenregionen. Grundtanken i Fertilitets Fysioterapi tager udgangspunkt i Merciér Therapy, Wurn technique og Mojzisova metoden – begge er evidensbaserede metoder til primært at fremme fertilitet – naturligt gennem målrettet fysioterapi og livsstilsrådgivning.

Mit mål med behandlingen er at reducere arvæv i og omkring organer, bindevæv, sener, muskler og led og at at rette på  strukturerne i bækkenet, underlivet, hofter og den nederste del af ryggen og skabe smertefri bevægelighed så blodforsyning og nerveforsyning er optimal.

Derfor ser jeg din krop som en helhed og kombinerer meget gerne den manuelle terapi med laserterapi og øvelser og kombinerer det med en hormonvenlig kostplan.

For at opnå optimal behandling skal der ofte et forløb til af 4-6 behandler til. Laserterapi

Du kan læse mere om evidensen for manuel terapi som fertilitetsfremmende behandling her:

Om Manuel behandling http://alternative-therapies.com/openaccess/ATHM_23_3_Rice.pdf Om Manuel behandling https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25830275 Om Mojzisova metoden http://www.mojzis-methods.com/uspesnost.php Om Laserterapi https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3944482/ og mere evidens om Laserterapi her https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/29546619

Superfys
+45 26806096
dittefys@gmail.com
Åbningstider