Efterfødselstræning

Efterfødselstræning

Onsdagsholdet på legepladsen i Vig ved Tuskerpladsen kl 9-10 HOLDER PAUSE TIL FORÅRET

Nye Hold Starter op

I Vig Motion starter op Fredage fra 11.15-12.30.

Aftenhold Onsdage 19.30-2030 I Laden i Lille Egebjerg, hvor vi fortsætter træningen, for dig er startet på job igen.

Hvis du gerne vil igang før kontakt mig gerne, der er interesse for opstart af november december hold evt. i Holbæk hos en af jer ellers i Vig i Lille Egebjerg.

Jeg hjælper dig i form igen med fokus på bækkenbund mavemuskler og ryg. Hele kroppen bliver styrket og du kan komme tilbage i dine gamle jeans igen. Undervejs vil der være motorik træning til dit barn og selvfølgelig får du et hjemmeprogram med så du kan træne på egen hånd med eller uden baby.

Alle kan være med fra 6 uger efter fødslen og frem til du føler dig stærk nok igen og jeg tager særlige hensyn til rectus diastase, kejsersnit, og hvad du ellers måtte have med i bagagen af kropslige skavanker.

 

Hjemme Efterfødselstræning med mødregrupper udkørende i hele Odsherred

  • Vi mødes hjemme hos én af jer og træner indenfor eller ude alt afhængig af vejret. Jeg træner med jer en gang pr. Uge med fokus på bækkkenbundsmuskler, mave og ryg. Jeres babyer kan være med i øvelserne eller ligge ved siden af jer.

Fast pris pr. Måned/Mødregruppe for 1 gang træning pr uge er 1800 kr Rabat i januar til kun 1600 kr

 Hjemme Efterfødselstræning med massage i tilkøb

Med 30 min fys. behandling/massage, hvor jeg tager briksen med til træning kan du for kun 200 kr (normalpris 300 kr/30 min) få behandling i tilkøb

I kan være op til 6 personer i en mødregruppe og tilbuddet gælder kun bosiddende i Odsherred. Kontakt mig gerne hvis du har spørgsmål til tidspunkt eller trænings indhold. Datoerne ligger fast ved start og skulle fysioterapeuten være nød til at aflyse kompenseres der for en ekstra gang.

Superfys
+45 26806096
dittefys@gmail.com
Åbningstider