Hjemmetræning- Kom stærk igennem Corona tiden

Imens klinikken er lukket ned, mine efterfødselshold er lukket ned er der hos mig kommet et kæmpe tomrum selvom mine to drenge er hjemme og vi skal “lege” skole og vi faktisk er temmelig aktive for det er børn jo er der stadig behov for egen træning -min træning men også mit space til at gøre noget godt for mig. Daglig motion er inført løbetur hver anden dag og ikke mindst styrketræning hjemme på matriklen er kommet godt igang, for hvorfor ikke benytte chancen for at komme i super god form nu hvor det er Corona tid?

Hvis der er andre som har det som mig at i bare godt kunne tænke jeg et skræddersyet program, til bedre styrke eller kondition, så send mig en besked på 26806096 der er tilbud på Online Fysioterapi så i får 50 % rabat så længe Danmark er lukket ned af Corona.

Superfys efterfødselstræning
træning af core muskler

 

Skriv et svar

Du skal være logget ind for at kommentere.

Superfys
+45 26806096
dittefys@gmail.com
Åbningstider