Gravid Træning

Super Stærk Gravid

 

Et hold for dig der er gravid, og som ønsker at forberede dig fysisk til din kommende fødsel. 

Træningen henvender sig til alle gravide, men vi anbefaler deltagelse fra 3.trimester. Træningen er bestemt også til dig der har bækkensmerter, så du kan få styrket dine muskler  og blive stærk igen.

På dette hold fokuserer vi på en hensigtsmæssig kropsholdning, og på smidighed og fri bevægelse af bækken-, ryg- og hofteled, samt aktivering af den stabiliserende muskulatur omkring mave og bækken. Vi slutter altid af med en skøn afspænding og bruger vejrtrækningen aktivt i træningen

 

Du kan bruge træningen som et supplement til den træning, du allerede er glad for, og til dig der ikke er den store træningsentusiast, så er holdet en god måde at komme i gang på. 

Vi træner sammen om tirsdagen, og øvelserne på holdet sigter mod at understøtte det arbejde, som kroppen skal præstere under din kommende fødsel. 

 

OBS! Kan du ikke deltage i hele forløbet pga. din terminsdato, så tilbyder vi et kortere forløb, fx. 4 uger. Føder du midt i træningsforløbet, før din terminsdato, så tilbyder vi dig en rabat på et af vores efterfødselshold, når du er klar til det. Skriv til os på Hej.superfys@gmail.com

 

TIdspunkt

Fredag kl.8.30-9.15

Fysioterapeut: Ditte Marie Olesen

Opstart: 19/3-2021

Slut 30/4-2021

 

 

Sted: Træningscenteret i Holbæk Sportsby i træningssalen 

Pris: 6 uger for 550 kr.

Tilmelding overfør 550 kr. på mobilepay 224240 og skriv i feltet samt jeres navn og mobilnr.+ gravidhold

Eller på linket her

Hvis I har spørgsmål, er I velkomne til at kontakte Ditte Marie Olesen på mail til Hej.superfys@gmail.com

Skriv et svar

Du skal være logget ind for at kommentere.

Superfys
+45 26806096
dittefys@gmail.com
Åbningstider