Behandlinger

Fysioterapi

Hos Superfys handler det om dig. Om at få dig hurtigst muligt klar igen. Ved langvarige skader kræver det ofte mere end blot en behandling, men jeg har lært en teknik der hedder BeAvtivated som giver umiddelbare resultater.

Jeg bruger min al faglige viden og erfaring til at undersøge, teste og diagnosticere dig, så vi sammen kan vælge den optimale behandling. Handler det om en løbeskade, har jeg god erfaring med løbestilsanalyse på løbebånd, så det fremgår mere tydeligt hvorfor skaden er opstået.

Som entusiastisk løber og idrætsfysioterapeut ved jeg, hvor meget det betyder for dig at komme hurtigt tilbage til din sport. Derfor sørger jeg for at tilpasse behandlingen til de forskellige væv i kroppen og ophelingstider så du kommer hurtigt tilbage på banen igen. Jeg bruger både mine hænder, Laser, Akupunktur og øvelser i behandlingen.

Efter jeg er blevet mor, har også specialiseret mig i fertilitetsfysioterapi og efterfødselstjek op og kan derfor hjælpe dig hvis du har født og evt. fået kejsersnit så dit arvæv bliver pænt og mere eftergiveligt, så du undgår rygproblemer og andre gener. På efterfødselsholdene tjekker dig også for rectus diastase, så vi kan træne dig solidt op igen.

En førstegangskonsultation varer 50 min. og koster 450 kr. Det er muligt at få tilskud gennem Danmark. Se mere under priser.

BeActivated

Er muskelaktiveringsteknikker udviklet af sydafrikaneren Douglas Heel. Han rejser rundt i hele verden med sin unikke, personlige og helhedsorienterede kurser, for at videregive den viden, filosofi og erfaring han har opbygget igennem mange år som terapeut og underviser. Med det nye behandlingskoncept BeActivated i min værktøjskasse, er jeg klar til at læse at arbejde specifikt på smerte/spændings tilstande, så du kan få en velfungerende krop tilbage igen. Det gør jeg ved at arbejde udfra de mønstre, kroppen oprindeligt er programmeret til, ved blandt andet at hjælpe dig tilbage til en normal og velfungerende vejrtrækning. Det er en meget intens aktivering af bindevævet specifikke steder i kroppen, der kan tænde for styrken i muskler, som har været slukket i lang tid. Jeg starter med at teste din krops basale muskler igennem for at finde dysfunkrtioner og behandlingskrævende problemer, og kigger efter svage muskler, uhensigtsmæssige muskelstrategier og nedsat bevægelighed. De manuelle teknikker i BeActivated, er let anvendelige, kan bruges i alle positioner og på alle slags mennesker.

Testene giver dig et objektivt udgangspunkt til at måle den øjeblikkelige effekt af behandlingen på. Hvis tilgangen virker, virker det med det samme! Disse simple behandlingsteknikker tager kun nogle sekunder at lave og du kan derfor få nogle af dem med hjem som hjemmeøvelser, hvormed du selv kan fortsætte behandlingen selv og vedligeholde de gode resultater.

Denne behandlingsfilosofi er ikke blot en tilgang som er gavnlig i skadesbehandling og præstationsfremmelse i sport, men også i behandling af stress og som et “terapeutisk vindue” til at bryde mønstre hos de med kroniske smerter, har det vist sig yderst effektfuldt.

Ønsker du at prøve det så booker du bare en almindelig Første gangs behandling

Akupunktur

Hos Superfys bruger jeg ofte akupunktur. Min erfaring viser, at akupunktur har en positiv effekt som kombinationsbehandling, så derfor inddrager jeg min 2-årige uddannelse i medicinsk og kinesisk akupunktur. Lidt firkantet sagt, så har den medicinske akupunktur fokus på triggerpunkter i muskulaturen, mens den kinesiske har en mere holistisk tilgang.

Selve akupunkturen foregår med tynde sterile engangsnåle. Du vil sandsynligvis mærke en let smerte ved indstik, og derefter breder der sig en varme i det behandlede område. Bivirkninger ved akupunktur er minimale, men du kan opleve at blive træt og tørstige af behandlingen. Har du nåleskræk, så kan vi i stedet bruge laser eller akupressur, hvor vi trykker på punktet i stedet for at bruge nåle.

Idrætsmassage

Idrætsmassage kan være et godt sted at starte for at løsne dine ømme muskler efter hårde træningspas, eller hvis du er i tvivl om det er en reel skade du har fået, kan massage være et godt sted at starte. I massagen anvender jeg også triggerpunktsbehandling.

Laser Behandling

Jeg Bruger Power laser 500 pro for at fremme kroppens egen helbredelse. Det er særligt virksomt til:

Akutte skader for at opnå en hurtigere op heling og smertelindring.

Overbelastningsskader for at behandle betændelse og inflammation.

Arvævsbehandling for at bedre adhærencer (fastbundethed i vævet).

Jeg bruger det også i behandling af akupunktur punkter eller triggerpunkter hvis du har nåleskræk eller ikke vil stikkes.

 

Behandling med biostimulerende laser sker ofte i kombination af flere behandlingsteknikker. En af fordelende er at anvende laser tidligt i behandlingen er at den kan virke smertelindrende og afslappende, så det er nemmere at iværksætte en anden behandlingsform.

 

Superfys
+45 26806096
dittefys@gmail.com
Åbningstider