Be Activated

BeActivated

-Be Hvad for noget?;-)

 Der er min måde at aktivere dine muskler på så  din krop hjælpes på vej ud af spændinger der ikke er gunstige for dig, for mig har det været en øjenåbner til når alt andet ikke virker.

Det handler om muskelaktiveringsteknikker udviklet af sydafrikaneren Douglas Heel. Han rejser rundt i hele verden med sin unikke, personlige og helhedsorienterede kurser, for at videregive den viden, filosofi og erfaring han har opbygget igennem mange år som terapeut og underviser. Med det nye behandlingskoncept BeActivated i min værktøjskasse, er jeg klar til at læse at arbejde specifikt på smerte/spændings tilstande, så du kan få en velfungerende krop tilbage igen. Det gør jeg ved at arbejde udfra de mønstre, kroppen oprindeligt er programmeret til, ved blandt andet at hjælpe dig tilbage til en normal og velfungerende vejrtrækning. Det er en meget intens aktivering af bindevævet specifikke steder i kroppen, der kan tænde for styrken i muskler, som har været slukket i lang tid. Jeg starter med at teste din krops basale muskler igennem for at finde dysfunkrtioner og behandlingskrævende problemer, og kigger efter svage muskler, uhensigtsmæssige muskelstrategier og nedsat bevægelighed. De manuelle teknikker i BeActivated, er let anvendelige, kan bruges i alle positioner og på alle slags mennesker.

Testene giver dig et objektivt udgangspunkt til at måle den øjeblikkelige effekt af behandlingen på. Hvis tilgangen virker, virker det med det samme! Disse simple behandlingsteknikker tager kun nogle sekunder at lave og du kan derfor få nogle af dem med hjem som hjemmeøvelser, hvormed du selv kan fortsætte behandlingen selv og vedligeholde de gode resultater.

Denne behandlingsfilosofi er ikke blot en tilgang som er gavnlig i skadesbehandling og præstationsfremmelse i sport, men også i behandling af stress og som et “terapeutisk vindue” til at bryde mønstre hos de med kroniske smerter, har det vist sig yderst effektfuldt.

Ønsker du at prøve det så booker du bare en almindelig Første gangs behandling

Superfys
+45 26806096
dittefys@gmail.com
Åbningstider