Baby tjek-op - Superfys

baby tjek-op

pr–

Med udgangspunkt i vores erfaringer med Babytummel undersøger vi din babys motoriske udvikling og ud fra DNS baby motorik udviklingsskala.

Vi guider dig til hvor du skal sætte ind med øvelser, for at stimulere din baby bedst muligt i forhold til udvikling af færdigheder, som eksempelvis at rulle, kravle og gå.

Vi løsner og behandler blidt din baby, hvis det er nødvendigt eller giver dig øvelser med hjem. 

Vi tilbyder følgende baby behandlinger

Motorisk tjek af din baby:

Som er en motorisk screening af dit barn. Vi undersøger om dit barn bevæger og udvikler sig inden for normalen. Med en grundig undersøgelse ud fra DNS-Principperne (som du kan læse mere om her) guider fyssen dig i hvordan du bedst træner/leger med dit barn for at styrke udviklingen motorisk.

Baby RESET 1

Er en blid kinesiologisk teknik, som har til formål at genskabe balance i kroppen gennem afspænding af kæbemusklerne. Behandlingen er en smertefri og hurtig metode der virker støttende på kroppen, hvor terapeuten arbejder med blide tryk på og omkring kæbeleddet

 

Superfys

MODTAG NYHEDER OM HOLD!

 

Vi sender nyheder ud om holdtræning og behandling, vi lover at vi ikke sender dig en masse spam, men skriver du dig op til nyhedsbrevet kan du nemmere sikre dig en plads på et af vores hold!

Tak for din tilmelding!