Mødregruppetræning

Mødregruppe Efterfødselstræning -udkørende i hele Odsherred

Vi mødes hjemme hos én af jer og træner indenfor eller ude alt afhængig af vejret. 

Vi træner med jer en gang pr. Uge med fokus på bækkkenbundsmuskler, mave og ryg. Jeres babyer kan være med i øvelserne eller ligge ved siden af jer.

Vi hjælper dig i form igen med fokus på bækkenbund mavemuskler og ryg. Hele kroppen bliver styrket og du kan komme tilbage i dine gamle jeans igen. Undervejs vil der være motorik træning til dit barn og selvfølgelig får du et hjemmeprogram med så du kan træne på egen hånd med eller uden baby.

Alle kan være med fra 4-6 uger efter fødslen og frem til du føler dig stærk nok igen og jeg tager særlige hensyn til rectus diastase, kejsersnit, og hvad du ellers måtte have med i bagagen af kropslige skavanker.

Fast pris pr. Måned/Mødregruppe(maks 6 pers) for 1 times træning pr uge er 1800 kr Inkl. Babymotorik og træningsprogrammer.

OBS! I denne Corona tid, kræver det desværre hjem med god plads for at det kan lade sig gøre, spørg gerne hvis du er i tvivl.

 

Mødregruppe Efterfødselstræning med massage i tilkøb

Med 30 min fys. behandling/massage, hvor jeg tager briksen med til træning kan du for kun 200 kr (normalpris 300 kr/30 min) få behandling i tilkøb

I kan være op til 6 personer i en mødregruppe og tilbuddet gælder kun bosiddende i Odsherred. Kontakt mig gerne hvis du har spørgsmål til tidspunkt eller trænings indhold. Datoerne ligger fast ved start og skulle fysioterapeuten være nød til at aflyse kompenseres der for en ekstra gang.

Superfys
+45 26806096
dittefys@gmail.com
Åbningstider