Superfys

IDRÆT hele livet

Superfys har lang erfaring med at hjælpe idrætsudøveren, både elite og motionister, til en lang og stærk karriere.

Med udgangspunktet i dig finder vi den rigtige behandling -og Superfys har mange forskellige kompetencer at benytte såsom: Fysioterapi, træning, BeActivated, Akupunktur, idrætsmassage, laser beh. Mm.

Læs mere her.

KVINDER med liv

Der er meget at tage hensyn til som kvinde der gerne vil have eller har fået børn.

Superfys har stor passion for de kvindelige udfordringer hormonelt og kropsligt i forhold til at opnå en sund fertilitet og god form og derfor har jeg specialiseret mig i fertilitets fysioterapi, efterfødselstræning, kost og hormonterapi.

Læs mere her.

Lillan vandt på Hawaii

Jeg har gennem det sidste år været tilknyttet og fået behandling af Ditte hos Superfys. Når kroppen udsættes for mange timers målrettet træning ugentligt, er det helt centralt at have noget ekspertise og viden tæt på i forløbet. Jeg har oplevet det som en kæmpe hjælp og som helt centralt og væsentligt. Det har med sikkerhed været medvirkende til, at jeg har kunne bevare kontinuiteten i min træning. Jeg har undgået overbelastningsskader gennem forløbet, idet vi løbende arbejdet med det der er opstået i krop, muskler og led  i opløbet og inden noget er blevet til en skade eller en anden uhensigtsmæssig belastning.

Det har uden tvivl betydet meget for min formkurve som støt er steget igennem forløbet sammen med Ditte. Ditte har en kæmpe viden om kroppen og formår både at behandle og give input til, hvordan jeg alternativt har kunne gribe en periode an træningsmæssigt, hvis der har været mindre ubalancer undervejs.

Varmeste anbefalinger fra Lillan, Dansk AG triatlet, Ironman European Champion, 4 x IM World Championship Hawaii

Marie kom iform efter fødslen

Efterfødselsholdet med Ditte og Mille har uden tvivl været et af ugens highlight under min barsel. De sørger for et veltilrettelagt og alsidigt træningsprogram med hensyntagen til mulige skavanker fra graviditet/fødsel og med fokus på en hensigtsmæssig genoptræning af hele kroppen. Jeg kunne mærke en positiv forskel allerede efter de første par gange. Udover den gode træning er det også en luksus, at trænerne vugger eller går en tur med mit barn, hvis der er behov for det, så jeg kan fortsætte min træning uden forstyrrelser. Jeg føler mig altid mere energisk efter en effektiv times træning udenfor med sved på panden og mange grin med Ditte, Mille og de andre piger på holdet. Tak for et genialt koncept!

Marie, 35 år og mor til to

Superfys
+45 26806096
dittefys@gmail.com
Åbningstider